kvällen

kommit hem nu, Oliver ringde mig och ville göra nåt och han ville gå på muk. det var skit öde där ingen var där. vi mötte henke och sen var vi där. vi gjorde inte så mycket. nu är jag hemma och ska ta nåt att äta innan jag ska sova.

Muk

Drog ut och träffa Oliver vi drog till muk. vi rinde dit Henke

Varit och handlat

nuu har jag varit och storhandlat. köpte en glass mm en av dom nya så goooood!


Just nu

just nu sitter jag och äter riskakor och lyssnar på musik.



lookbook ♥





Sommar galet snyggt







Music


Outfit


Home sweet home

Hemma nu. min dag var kort efter skolan så träffa jag sofie en snabbis för jag skulle få tillbaka mina pengar. efter det så åkte jag hem. är skit trött ska typ gå ner och handla glass blev så sugen på det nu :P

gammal bild

Sommar galet snyggt


Kolla vad snygg! den ska man ju ha på sommaren så snygg nu när sommaren är på väg.

God morgon sunshines


God morgon! vakna aldess nyss. fixade direkt mig när jag vakna så jag skulle hinna blogga lite och va inne på datan.
idag ska jag bara va hemma efter skolan. aja nu måste jag fixa frukost.

God natt

mm för ingen bryr sej xD nä men nu har jag badat och ska snart sova.  aja imorgon träffas jag sofie efter skolan tror jag. aja kommer blogga mer imorgon annars orkar inte upptadera så mycket idag för jag har typ inte gjort nåt :P
GOD NATT SÖTNOSAR

prinsesstårta


mamam tog hem en bit tårta fett gott :D

Hemma från skolan -.-

är trött som in helvete. åkte direkt hem från skolan. aja puus bloggar mer sen


skola nu

ska dra till skolan snart. puuus bloggar mer sen

lite bilder från dagen




Hedda är här

Nu är Hedda här vi snackar i skype med Anastasia. vi ska snart dra ner och köpa glass. vi tar med datan så vi kan fortfarande prata med Anastasia.

hahah igga inlägget xD

Music


LOVE


Tja sötnosar! är hemma nu. Elsa kom till min skola och jag/Gunlög visa runt henne lite. sen åkte vi in till stan och åt på Max. sen drog vi till Mc och mötte Gerry, Anna, Elin och precious. dom typ bråka om en tändare :S aja sen skulle jag och Elsa ta bussen hem då kom det en kille som hade en sjukdom ( säger inget att det är fel på det) men han va rolig så när vi hoppa på bussen då vinka vi mot honom han bara slängde pussar mot oss xD aa men sen åkte vi åt olika hål. nu väntar jag på Hedda vi ska väl hitta på nåt kul här hemma hos mig för jag orkar inte gå ut det är så kallt frös fötterna av mig.



GOD MORGON BABÝS

Sovit gott ? Nu är jag uppe! ska börja fixa mig och röra mig mot skolan. kommer nog inte blogga så mycket iidag kommer asså inte va aktiv. men aja bloggar i allafall när jag kommer hem. då får ni också få se vad jag fick i paketet.

Mitt paket har kommit :D


Solen skin

Idag åkte jag till Nacka forum med Anna. vi hade jätte mysigt! solen skin idag det var skönt. kom hem för en liten stund sen. köpte inget hitta inget fint :( men är ändå nöjd. jag åt Middag/lunch där och som efterätt åt vi mjukglass. nu ska jag bara ta det lungt. puuus kommer blogga mer sen !

arkiv bild

Det köpte igår



Emma köpte ett läppglans till mig ! :D Tack Emma älskar dig!

outfit


hahah igga bakrunden jag vet det är stökigt i rummet.

next skolan

Är redan försenad ! men drar till skolan nu. efter skolan blir det Nacka med Anna min bästis. bloggar när jag ommer hem.

Mästerkock

Klockan 11 på natten lagar jag pankakkor åt min bror. ska snart sova. mina pankakor blir brända :( hahah det är inte ens jag som ska äta dom så..

Asså...

Pallar inte blogga nån mer! är sit ledsen och arg... men ska snart gå och lägga mig ska visa min tröja jag köpte. aja ska bara chilla nu och tårka upp mina tårar och sucket upp eller hur man stavas..


Fräsch

Ny duschad hade ansiktmask, scrub och har ska smörja in mig. känner mig ren och fin ;) alltid en bra känsla.
snart ska jag börja laga min mat. kommer bloggar mer lovar :D


var varit i stan

ba i stan med Emma efter ridningen.  jag köpte en en troja. visar er sen sötnosar ;) ska ta en dusch och fräscha upp mit lite. imorgon är det skola :( buhu ! puuuus


Hemma men drar ut

Hemma från stallet hade cawat. ska dra och möta Emma i slussen vi ska åka in till stan.

Mot stallet

Drar till stallet nu

Tjockar oss nuu


Video blogg


jag hade fett flum på den här videon så igga bara och lyssna vad jag säger.

@ Elsas plaze

Är hos Elsa nu ska slagga här. vi har handlat massor med Godis och sånt. Elsa har köpt barnmat ? hihi men nu ska väl göra ngt kul.


Möter Elsa


Ska snart möta Elsa har varit och handlat.
rätt så gammal bild

Hiss & Diss



Bild på början av sommarlovet.
Gamla tider! att man kan minnas dom och ha bilder texempel. Det är jag och Olivia träffar henna aldrig längre.

Att bli mobbad! har ni sett filmen älska mig ? så jävla bra satt och grät hela filmen. där är det en tjej som blir mobbad och hon vill bara dö. så jävla hemskt! jag har aldrig blivet mobbad så jag vet inte hur det känns men det är i alla fall hemskt ! sluta mobba folk eller stå upp för dig själv!

Som den här killen !

Randoom

hello tjejer! har snackat med Anna i 4 timmar. jag och Anna ska skulle se på bio men det blev nåt konstigt så vi palla inte. men nu snackar jag med Elsa.. aa men ska snart kolla mina mejl nu.

(arkivbild)

@Snackar i skype

snakcar med Anna i skype hon bakar våfflor . HAHAHAHA


Lördag

Woho nu är det lördag! skönt, idag ska jag slappa kanske åka in till stan och fika med någon ;) ska lämna tillbaka ett par byxor som inte jag var nöjd med. men nu ska jag börja fixa mig och göra mig ordning till dagen. bloggar mer sen.

Hahaha


Min mat Daniels mat

Fredags kvällen

Nu har jag kommit hem, skönt var förs med Henke och Oliver. vi åt på subway sen drog vi till ringen och jag kolla lite i affärer. sen drog vi till Muk eller Henke skulle äta så jag och Oliver drog till muk. sen träffa såg jag Huggo, mikkel och elias. senare kom henke men sen stack Oliver och Henke så jag var mobbad :( nä men blev kompis med nåra tjejer som heter Ellen, Tess och kajsa. skit snälla tjejer va med dom en stund. på vägen hem så gick jag och Ellen sammma väg så vi gick tillsamans. vi snacka i mobilen när jag skulle gå själv. det var min kväll :D

Drar ut

ska möta Oliver & Henke


Music


Solen skinner

Såg för ett tag sen att det regna/snöa men nu ser jag att solen har kommit fram och skinner.
skönt ! :D nu är det att dra ut till solen.

Alexandra tipsar



Nu tipsar jag min favvo glass! älskar verkligen den här glassen. det här är en coccos glass som brukar finnas på kina resturanger. jag för första gången åt jag den med Elsa.

GOD MORGON BABÝS

God morgon sötnosar, idag är jag ledig woho ! nä men aja ska snart fixa mig så jag ser lite fräshare. aja bloggar mer sen kollar på shopoholic ( det måste jag lära mig att inte shoppa ) Bloggar mer sen.

arkivbild

Det jag köpte igår

Köpte en badräkt idag! den har vålanger  ( eller hur det stavas )
sorry för dålig bild.

@skypar

nu sitter jag och skypar med Elsa skypade nyss med Anna men hon drog. Elsa är så jävla tråkig... nä men imorgon ska jag ut och festa! nä men ska dra till ung med nån får väl hitta nån. ( jag är fett mobbad har inga vänner)  aa men nu ska jag snart äta och sånt.


Varit i nacka

jag var i Nacka forum med Jossan och Anna. vi hade fett kul ! kom hem med fina grejer ;) snackat lite med Jenpa i skype. Jag fick 20 kr och john om jag tryckte på en länk som han skicka xD aa men nu ska jag se på film. visar er grejerna sen.

Torsdag

god morgon sötnosar! är klar och ska börja röra ig till skolan. efter skolan åker jag till Nacka med Anna min lilla sötnos ;) aja ska kolla busstiderna nu.


@Hemma

nu är jag hemma från Elsa. skönt om man säge så asså hennes bror försökte döda mig flera gånger och hans kompis försökte döda Elsa xD jobbigt -.-  jag fick inte igentligen va hemma hos Elsa så jag var tvungen att hoppa ut genom fönstret dör att dra ( det var faktiskt kul) aja tog bussen hem. ska snart sova för är typ skit trött vet inte vfr ? sömn brist.


Hos Elsa

nu är jag hemma hos Elsa vi har bråkat och hans kompis. jag blev nätstan mördad och samma med Elsa. aja ska snart åka men puuuususususuususususususususususuususu


Rubrik ?

Tja babbysar nu är jag hemma från stan köpte inget men lämna tillbaka lite grejer. har inte ätit nåt på hela dan. så jag är skit hungrig! ska beställa hem tror jag :) ja bloggar mer senare är inte så mycket på humör och blogga just nu.

Outfit


sorry fär pricken men den här bilden ville jag inte va med på bild.

Drar mot stan nu

Nu är jag hemma skönt men nu ska jag dra till stan kanske drar förbi liljeholmen för att jag en milkshake (om det stavas så )

Randoom

Hello babbys nu har jag tagit en ducsh känner mig ren och fin :) när jag skulle dusca då snubbla jag och fick ett sår.
klumpiga jag :( så nu svider det. aja ska låta mitt hår torka och sen ska jag fixa mig.


Mitt hår står nästan upp

soc -.-

jag vet inte hur man stavar med jag ska till soc idag -.- men slipper skolan. efter det åker jag in till stan. jag ska lämna tillbaka lite kläder och såna grejer jag inte blev nöjd med :( aja nu ska jag chilla innan jag dra. vi hörs sen puuus


Cp skola får inte följa mer till romme ?

Jag har fått veta att jag inte får följa med till romme för jag har skolkat!? hatar den där cp skolan -.- har nyss ätit och chillat. ska lägga mig tidigt idag vet inte vfr men är sit trött och på dåligt numör.. nu kollar jag på hannah montana xD jag vet inte vfr? aja kommer inte blogga nåt mer idag tror jag. kommer blogga imorgon mer puuus ;)

Hiss & Diss


Hissar mitt kolla bankort ! :D hih tycker den är fett cool. men skka snart byta för mitt är så gammalt nu :(

fett kattig ;)


Dissar fjortisar som typ blir fjortisar i år ? det är ju så ute nu asså. det är ju bara kontsigt :S

Orkar inte mer -.-

nu är jag hemma stack från skolan för årka inte min rektor hon är skit jobbig -.- så jag stack från skolan. nu är jag hemma och ska ta nåt att äta fast jag åt i skolan. min teve är paj också -.- vilken dag va ? aja bloggar mer sen.


outfit


mys outfit enkel ;)

Vaken ?

hihi vakan nu nää jag vakna för nåra minuter sen. idag börjar jag vid lunch idag.  är redan fixad och ska snart klä på mig. ska fixa en outfit idag tyckte det var länge sen ;) aja måste röra mig nu kan ju inte sitta vid datan ju. puuus sötnosar

Shopping



som ni kanske ser så köpte jag den här iföreigår men då köpte jag i fel storlek så jag köpte en i rätt idag ;:)
men kommer ha den här i min bloppis senare.


macarons

det här är mitt fika det är macarons :)


Randoom

Tjaaa! nu är jag hemma har varit och shoppat med mamma ( fast jag betala -.- ) aja hitta lite grejer men visar er sen men som ni vet så har jag köpt dom ha grejerna tidigare men berättar mer om det senare. köpte lite fika hem till mig. nu sa jag se på film och gosa i soffan och dricka var oboy.

Home sweet home

Nu har jag kommit hem från skolan. jag vakna på fel sida idag men överlevde dagen i alla fall. nu ska jag ut med mamma och åka på stan ;) puus bloggar mer sen



God morgon

God morgon sötnosar ! ska dra till skolan nu. drar till bussen nu ! bloggar mer när jag kommer hem.

Wild child

Kollar på det på kanal 3. ska snart sova så säger God natt :)

beställt! :D




mums-mums


nu sitter  jag och äter goda mums- mums  eller jag har ätit en. men nu tittar hag på teve.

Randoom

tja sötnosar ! nu är jag skita trött rensat min garderob och fixa lite och sånt. ska snart dra ner och handla för mat. så kanske kommer det en bloppis ;) aja puuuss bloggar kanske mer annars så bloggar jag imorgon ;)


present

Fick en liten söt väska av mamma Tack mamma! :D söt och skit bra att ha på sommaren.

dålig bild

Solen skinner

Solen sinner det var en jätte fin  dag. jag ville bara gå i sommar kläder ! fin dag i alla fall :)
nu sitter jag och chillar tittat på teve och lyssnar på musik. hoppas ni får en bra dag kanske drar ut och joggar i det här fina vädret. nu ska jag fixa i min garderob ska nog rensa och upptadera min bloppis ;)


I ♥ you




Hiss & Diss


nu hissar jag söta klänningar ! tycker dom är bara för gulliga! söta på somrar.

tar en bild på min nya sommar klänning


nu dissar jag att sommaren är bara 1 gång om året :( STOR DISS! det suger verkligen vem skulle inte vilja bada sola gå med tuna kläder varje dag. äta glass va ute länge gå längst vattnet och bra känna sanden vi sina fötter.

sommar 2010 på mina söta friends ;)

Old music

Älskar den här låten men ändå så gammal men kommer nog aldrig tröttna på den.

Home från stallet

Hemma från stallet. jag red cawat det gick inte så bra tyckte jag :( men när jag var på väg hem så kom jag till telefonplan xD hahah! så jag ringde Elsa för hjälp. när jag var nere på perongen så kom killar i 30 års ålden bara du är snygg ! haha men när jag satt i tunelbanan så var det ett bråk med typ en kille och en tjej ( dom kände varandra ) hon bara sa till killen tror du är värsta turk eller blatte ? och så börja dom tjafsa och sånt. och lite senare på bussen så hade nån en påse lök så jag satt och grät hela bussturen. hahaa det var min dag med att åka hem från stallet xD aja nu kollar jag på simpson puuus hörs sen.


next stallet

ska dra snart till stallet. min pappa kan inte häämta mig idag så jag får stressa skit mycket. aja nu måste jag äta frukost ( åt ingen mat igår ) jag är hunngrig :(  aja måste dra och fixa mig också så puuus hörs sen.


Fräsch

Nu har jag duschat från mitt jogning  pass. aja ska snart sova


Drar ut

Nu ska gå ut och jogga med Magda.



dagens shopping






Undra vad jag har köpt ? ;)


Hemma

Hemma nu har varit och stor shoppat med mamma. kom hem med jätte fina grejer :D skit nöjd! vi var väl där i nåra timmar och är helt slut. nu kollar jag på lite av the vampire diaries. ska snart visa er grejerna och jag måste tästa dom också för gjorde inte det i affärerna. bloggar mer sen :)



3e bilden: En bild på någon i din familj.


En bild på mina syskon när vi likte lite med webbcam :)

I ♥ Music


jag börja nästan gråta när jag hörde den! nu ska jag dra puss

hatar rubrik ibland...

God morgon sötnosar jag vakna nu ? ätligen kunde jag sova ut. idag ska jag shoppa med Mamma och senare drar jag ut med Henke och Oliver. vi ska väl hitta på nåt kul :) nu måste jag börja sminka mig så man inte kommer försent till stan. bloggar mer sen när jag har shoppat ;)


halk dagen :(

Halka 30 gånger idag och 2 gånger när jag gick hem! vad är problem med mig -.-
___________________________________________________________________
hej bloggen ! har kommit hem nu från muk. var där med Oliver och Henke. vi hade skit roligt ! aa men först var jag och Henke hemma hos Hedda där var Anna och Emma också. aja sen stack jag och Henke och mötte Oliver och vi drog på muk. det var min kväll :)


på Muk

Berättar mer sen!

Drar ut nu

bloggar mer sen puus

Jag är mobbad -.-

hihi har inga vänner så jag tror inte jag går ut eller så kanske jag drar ut själv :( nolifer
men nu kan jag inte bestämma mig !


Hål i väggen

Kollar på hål i väggen med min bror och äter Ben & Jerry :) gott!


Det fucking snöar!?

såg att snöa nu ska det ju va vår :( gud vad dåligt! just nu tittar jag på vänner  och chillar.
nu måste jag dra till köket xD (hungrig) ahahha bloggar mer sen när jag har nått att blogga om.


Randoom

Tja sötnosar ! har snackat lite med sötnos ;) på kvällen ska jag dra till Muk det är nån spökgrej som värkar roligt ska gå och kolla på det. nu ska jag se på get smart. puus bloggar mer sen på kvällen.


2a bilden: En bild på dig själv.


God morning

God morgon. vakna nu och ska snart dra till skolan ska bara fixa mig och sånt. (som vanligt) efter solan måste jag åka inte till stan och lämna tillbaka den där tröjan jag köpte. aja puuus hörs sen


arkivbild ;)

God natt

God natt sötnosar ska sova. vi hörs imorgon !

vette fan vad jag gjorde men hade ingen bättre bild xD puus sötnosar

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.


(bild från 2009) Den här tjejn har jag börjat ummgås mycket med på senaste tiden.

Kör på den här istället

Hahah som ni märker att jag byter hela tiden och har inte gjort min förra på ett bra tag. men nu kör jag på den här istället.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

...


Ansiktmask

nu sitter jag med min ansiktmask. kan inte le eller prata :(


osminkad så vill inte visa mig

hemma dag/kväll

Ska va hemma hel dagen och kvällen ska chilla göra ansiktmask. men ska köpa
ben & Jerry också Gott :D aja bloggar mer sen.


hihi fett stolt känna dom idag ! :D

Djur har känslor och rätt att leva som vi

Såg på en film där dom döda små djur ! och höll på med dom när dom levde ! stoppa det jag börja gråta! idioter! dom var helt hjälplösa ! börja fatiskt gråta.

Trött -.-

Skit trött nu har kommit hem från skolan nu. åt skit mycket mat i skolan så
jävla gott idag. aja nu ska jag vila lite har ont i magen.


sjukt trött asså :P

Music


Glömde berätta...

Jag, Anastasia och Elsa träffa Dogge doggelito i liljeholmen :D vi tog kort med honom
också men Elsa har dom på sin mobil. aja det var det jag skulle berätta.


God morgon

God morgon sötnosar, när jag vakna så hade jag en mardröm :( men när
jag vakna kändes det skönt att jag vakna. nu ska jag börja klä på mig och
röra mig till skolan.



Ny badad

Sitter med blött hår och i min rosa morgonrock. ska snart sova nu lyssnar jag
på musik och kollar när Daniel spelar. God natt

Hemma hos Elsa

Hemma hos Elsa ska snart dra men måste vänta på min buss. nu ska Elsa ducsha. aja vi hörs sen puuus


På ung

Har varit i liljeholmen med Anastasia och Elsa. nu är jag och Elsa i ung söder

TESTAR

TEST

Blogg.se är cp

Nu kan jag äntligen blogga! idag ha jag inte gjort så mycket.
ska kanse snart göra asiktmask måste göra lite grejer idag.
nu tittar jag på teve och har ätit pizza :D vi hörs sen kommer
blogga mer sen ;)


TESTAR

Test test test

Blogg.se är cp

Nu kan jag äntligen blogga! idag ha jag inte gjort så mycket.
ska kanse snart göra asiktmask måste göra lite grejer idag.
nu tittar jag på teve och har ätit pizza :D vi hörs sen kommer
blogga mer sen ;)



God natt

Snackat med Sofie mobilen en stund. ska snart sova ska bara
ta nåt att äta snabbt. så säger God natt

leker lite med mitt hår xD

dagens shopping


snygg mag tröja ;)

skit snygga örhängen blev förälskad i dom

choklad ansiktmask

Hemma

joggade hem med Hedda hennes mamma och hennes lillasyster.
aa svettas som en gris. aja snart visar jag vad jag har köpt ;)


Drar hem nu

Drar hem nu har gått runt med Almas stora klackskor mina
fötter va typ helt röda efter. bilder kommer sen! aja nu ska
dom följa mig hem !

Hemma hos Hedda

Hemma hos Hedda nu vi har shoppat ! :D visar er sen. ska
äta här också. nu sitter jag och lyssnar på musik och Hedda
bloggar om en grej hon såg på gatan. aja bloggar mer sen
när jag kommer hem.



Drar till ringen!

Drar till ringen med Hedda. ska köpa lite smått och gott ;)
bloggar mer sen ska dra nu puus !

Hemma från skolan -.-

är sjukt trött. har varit i skolan och flumat med jempa. ska fixa
mina marsvins bur nu ska bara kolla klart på simpson. puss hörs
sen ;)


Music


Alexandra tipsar




va ett litet ego! jag tycker det är kul men man ska inte va för mycket
ego. men lite funkar alltid ;)

Vakna sötnosar


Vakna nu kolla mina mejl och sånt när jag vakna. snart ska
jag dra till skolan ska bara klä på mig och sminka mig. ska
snart fixa frukost. är jätte hungrig det känns som att jag kommer
dö. aja bloggar mer sen!


Bloggning

blev sugen på att blogga men jag vet inte vad :/ har snackat
med Henke och har på chillat tittat på teve och sånt. nu tittar
jag på lyxfällan :D jag måste typ se på det xD aja kommer
upptadera mer när jag har hittat på nåt att blogga om. hörs sen!


hihi driv

Home

Hemma orka inte åka till stan åkte direkt hem. är så
jävla trött. just nu lyssnar jag på musik och tar det
lungt. bloggar mer sen !

vakna sötisar?

har varit uppe en stund och ska snart dra ner till
bussen. efter skolan ska jag nog åka själv till stan
en snabbis och köpa en grej. men vi hörs sen
slänger in en outfit sen ! :D


Gammal arkiv bild ( den är inte så gammal)

Min bror har blogg ?? -.- fett stört

tja sötnosar! har kolla på film som heter älska mig.
asså den är så sorlig asså jag skämtar inte jag böla
skit mycket -.- juste min bror jag skaffat blogg ??
skulle ha länkat den men jag får inte. aa men nu ska
jag äta. puuuuus ;)


i ♥ you

ny duschad

Känner mig skit ren. nu sitter jag och lyssnar på musik
och äter choklad mango. hörs sen ;)


Hemma från stallet

dagens ridlektion gick skit bra! nöjd med den. ska snart
duscha. puus hörs sen!


Tekla :)

Mot stallet

God morgon, snart ska jag rida. sitter och äter min frukost.
puuus hörs sen


Austin Powers

Just nu tittar jag på Austin Powers på tv6. skit roligt :D



Bilder från dagen





Elsa tror hon är spiderman?











...

Hemma från bra kväll! först var jag med Hedda vi gick
och mötte Elsa för vi sulle fika. vi vandra omkring en
och gick till Elsa en stund också. senare drog vi och
träffa Kalle och samuel. vi drog till Mc och hängde där
en stund och dom som jobba där sa till oss att om ni gör
*** så åker ni ut! lite senare stack Hedda och Kalle &
samuel. så jag och Elsa drog till slussen för att ta bussen
hem. nu är jag hemma :)


Svar på tal

Anonym om Girls:
det är ju en jävla iPhone 3, fan inget att skryta om!

svar: hahahah ! har vi skrytit om den eller !?

Girls

Nu har jag, Elsa och Hedda fikat. nu är vi hemma hos mig
vi ska baka. nu sitter Elsa och drogar Heddas iphone
(så Elsa style ) okej men nu ska vi dra och handla till vår
bakning.



Hedda är här

Hedda är hemma hos mig vi ska kanske träffa Henke,
oliver och Kalle. vi får se hörs sen.


God morgon

God morgon ! tycker jag vakna tidigt idag :/ idag ska jag
nog kanske träffa Kalle och och sen åker jag till stan tror
jag. men nu ska jag fixa mig så jag kan komma iväg tidigt.
nu ska jag dra puuuuss :D


varning för barn

Kollar på det nu ! skit roligt

Just nu

Just nu chillar jag och äter coccos glass och kollar på teve.

i ♥ webbcam





hihi! nolifer

Elsa är tråkig -.-

Elsa kan inte gå till muk eller ung söder -.- nu har jag
inget liv längre får väl va hemma och spela black ops
med Daniel och Max -.- det är ju verkligen ett liv.


Prick prick

Min brors kompis data ! ser ni hur häfte den är ?
asså jag mena prickarna ? har prickar på daten
sen så gjorde han en bakrund i datan så den följer
linjen :D


Just nu

Just nu kollar jag i hål i väggen. skrattar så jävla mycket!
man blir så på rbra humör av det programet :)


Music


macarons

Det här ska jag och Elsa baka ( om vi ska baka ) har
aldrig smakat men Elsa har. alltid viljat smaka dom
men har aldrig typ vågat och inte har tid :P hoppas
det blir gott ! men när jag och Elsa bakar blir det inte
bra kan jag baa säga xD aja vi får se


Mat

har precis ätit. snart ska jag baka kakkor med Elsa
men hon är och shoppar så jag får vänta... aja hoppas
hon får med säg nåt fint :) aja hörs sen puuus ;)


leker lite med webbcam xD

dagens outfit


svar på tal

Pappa om Home sweet home:
Klä på dig ordentligt lilla älskling!

svar:sluta läsa min blogg pappa det är pinsamnt...

Planer för idag

1. Skicka iväg paket

2. köpa örhängen

3. va med kompisar

4. kanske ska till muk & ung söder

Hiss & Diss



Mina snygga tights ! älskar dom. dom är snygga sköna och passa
bra :D finns att köpa på gina tricot ;)


Jag dissar all bloggdrama ! dom kan inte bara köra doms egna liv. stört
asså -.-

Chillar

Just nu tittar jag på simpson på teve och snackar med
Elsa i skype. ska snart ut och köpa kakkor. kanske en
semla för jag missa semla dagen :( aja vi får se. hörs
sen !


GOD MORGON BABÝS

hihi vaken nu och är på bra humör :D ska snart fixa
mig nåt att äta. bloggar mer sen


Gick inte och la mig xD

Hhahah ! nä men nu kollar jag på step brothers. skit bra
film! den går på 6an.


Snart ska jag sova

Snart ska jag sova chillar lite med en tidning och choklad.
aja tror jag inte kommer blogga nån mer nu så jag säger
god natt. pöss pöss


ny duschad

Har badat/duschat. snacka med Elsa i skype hela tiden.
nu ska jag typ laga mat typ :p hörs sen

osminkad blött hår xd

Home sweet home


Nu är jag hemma har varit i skrapan med Elsa sen drog
vi till Mariaskolan och träffa Anastasia och gamla klass
kompisar. sen stack Anastasia så jag och Elsa drog till
stallet. aja nu är jag hemma har frusit ihjäl för jag hade
tunna tights och en skinjacka. inte bra! säger jag bara..
aja bloggar mer sen!


@Skrapan

Skrapan med Elsa. har varit hos doktorn med mamma
och mötte Elsa i skrapan. aja nu är jag  skrapan. hörs sen!
puuuuss ;)


@Snackar i skype

Snackar just nu i skype med Elsa. fick se hennes tandställning.
geeek hon är 8D hihih (Y) men snart ska jag träffa mamma för
jag ska till doktorn och sen ska vi äta på resturang sen. aja vi
hörs sen bloggar mer sen ;) puss puss


outfit


Music


Alexandra tipsar




skit bra film ! kollar på den nu ;) asså tipsar den! för den är så
jäkla bra. kolla på den ni kommer säkert tycka om den :D

Ledig

idag är jag ledig. nu sitter jag och ser på teve. ska snart fixa
nåt att äta. men vi hörs sen funderar på att upptadera mycket;)


God natt


hahahahah

Det här gjorde min dag :D


mcflurry

Mamma kom hem med lite glass :D okej jag erkänner
tjokis.


mcflurry

Mamma kom hem med lite glass :D okej jag erkänner
tjokis.

snabb bloggning

Blogga lite snabbt nu. just nu sitter jag och tittar på
simpson. är skit trött :/ imorgon
ska jag och mamma till doktorn ska kolla nåt :S
men imorgon är jag ledig i allafall. :D
aja vi hörs sen puuuuss hörs sen !


Fett coolt

Som ni kanske ser så har jag surfat runt på youtube.
kolla vad jag hitta nu :D


Det jag köpte


Nya Lady gagga ?

Skit bra tjej asså!


Undra vad jag har köpt ? ;)


Music

Gammal men skit bra !


Hiss & Diss



Hissar Elsa i mitt bena! ( har inget bättre att hissa typ xd


dissar hur klumpig jag är :/ tog sönder en av mina favvo solglasögon.

Dumma cp data

har inte kuat blogga på morgonen för min data va lite
cp -.- men nu kan jag blogga :D har varit i stan en stund
men nu är jag hemma och väntar på att stärdskan ska
gå. jag köpte bara ett bra tights. aja nu ska jag fixa nåt
att äta. puuuss hörs senare ;)


Varit ute

Varit i slussen med Hedda. vi kolla på nån protest om
nåt. lite senare drog vi till Taco bar. men sen ville Hedda
gå hem och jag orkade inte det så jag stog och vänta
på bussen isället. min buss var 3 min försenad.. men
såg Elsa och Anna dom skulle också ta bussen. Elsa
och jag hade lite roligt på bussarna för Elsas buss var framför
mig. aja vi hörs sen puuus

Drar ut med Hedda


@Skypar

skyper med Hedda & Kalle

Home

Hemma nu chillar jag bara tittar på teve och äter
lite godis. vi hörs sen puuuss!


Beautiful Monster


Planer

Måndag - check

Tisadag - träffa Anastasia

onsdag - vet int

torsdag - vet inget

Fredag- ung söder & Muk med Elsa ;)

Lördag - vet itne

söndag- stallet + ridning

Music


next skolan

skola hörs sen

ny duschad

Ska snart sova skola imorgon -.- men har duschat precis.
vi hörs kanske imorgon ;) puuus


osminkad & blött hår

...

nu har Elsa och Magda varit här dom stack för typ 5 min sen.
nu ska jag beställa hem mat :D


Gästbloggning

Tjatja.

Nu äre Elsa som bloggar, ehm aa.

Det här är en gästbloggning!!

Jag heter som sagt Elsa, är 13 år.
Har typ gästbloggat massa gånger på Alex blogg, hehe.
Men iaf, just nu e jag hemma hos Alex, hon äter Marabou Mango, XD
Hon e min bäztizz 8DD<3
Men nu ska vi kolla på Manga, 8) XD XD <3333
Och till det viktigaste, adda mig på habbo: -elsaa :>
HAHAHAHA XD XD XD
aja, hejdå!!!!! <3333333333


Oh well, this is meeeeeee, mihihihihi.

-.-

Vad är fel på mig ! har tagit sönder 2 solbrillor den här
veckan... nu tog jag sönder en till -.-


Music


sunshines

God morgon sötnosar ! idag är jag ledig. vet inte vad jag ska
hitta på :S aja vi får se kanske åker in till stan eller nåt:D nu
ska jag fixa mig. puuuss hörs sen


Chillar galet i mjukisar

Jupp rubriken stämmer ! nu sitter jag chillar. ska snart sova
skola -.- juste jag har studiedag! :D aja vi får se vad jag hittar
på ;) vi hörs sen puuss


nolifer xd

Det jag fick med mig hem

det jag fick med mig hem från resan/båten ;)


iden var från Elsas blogg

Del 1

bilder från Estland

Första dagen på båten


















i lägenheten

vår cola dusch asså den hade radio i :D











vi hade 2 spindlar i lägenheten!!!!!!! :/






ute på stan






sista dagen i estland/båten










Mupparna är här

jupp nu är Magda, henke och Oliver är här!
nu ska vi se på film :D


jag och Elsa på resan ;)

I'm back on track

Hemmma! vi kom hem klockan 11 sen åkte vi till min ridning.
men nu är jag hemma :D snart kommer Oliver och Henke hit.
ommer blogga skit mycket idag hoppas jag :D måste få upp
mina läsare ;) aja hörs sen puuus

Internet!

yey nu har vi fått internet. bilder kommer sen när vi kommer
hem nu sitter vi på båten och har ätit buffe och spelat spel.
imorogon kommer vi hem. vi hörs då! kommer massor med bilder! :D
aja nu ska Elsa ha datan !

Snart drar jag

snart drar jag till talin kanske bloggar från båten.
vi hörs sen


Packat klart


Packar


Estland idag

God morgon sötnoaR! vakna klockan 8 :S inte bra tycker
jag :/ men nu sitter jag vid teven och kollar på vakna med the voice.
nu ska jag börja packa puuss hörs sen! :)

ett snabbt inlägg

Kolla vad jag fick av min mamma ! :D


snällt !

ett snabbt inlägg

Kolla vad jag fick av min mamma ! :D


snällt !

God natt

Ska snart sova mår lite dåligt men har ätit och ska kolla klart
på efterlyst. puuus hörs imorgon ;)

mår dåligt!

Mår lite dåliigt men ska bli frisk tills imorgon :) men det är
inget farligt! ska ändå åka på krysseningen.

Ensam hemma

Nu är jag ensam hemma. jag chillar lite och packar lite grejer
som jag vet att jag kommer glömma då packar jag dom innan
jag glömmer dom xD vi hörs sen puus


Blogg.se är cp ibland

Nu funkar blogg.se! jag försökte blogga från nacka forum.
men nu är jag hemma från nacka forum. har varit där med
Emma. nu är jag hemma ä skit tröööööött. nu ska jag börja
packa typ ;D


GOD MORGON BABÝS

vakna nu ? asså jag har börjat vakna vid 9 jag bruka vakna
vid 12 typ. aja jobbigt! men nu är jag uppe ska snart börja
klä på mig. idag måste jag åka till stan. imorgon åker jag till
Estlan med Elsa! jippi!!!! aja det kommer bli kul. men nu måste
jag börja röra mig vi hörs sen hoppas ni får en bra da ;)


målade mina naglar

Måla mina naglar nu dom blev rosa.


igga mina knubbiga fingrar

Bilder från dagen

















Hahahah







Hemma nu

Nu är jag hemma. dagen var skit bra idag men är så jävla
trött men roligt var det. bilder kommer sen. nu ska jag vila
lite. höörs sen puuuus ;)


outfit



Tekniska musseett

jupp ska dit med Elsa ! kommer bli awsome :D

@Snackar med Elsa i skype

Snackar med Elsa i skype

Music


God morgon sunshines


God morgon sötnosar! vakna för en timme sen unde inte sova så
länge jag brukar :( men jag gick upp och var en stund på datan. idag
måste jag göra lite grejer. ska kanske göra nåt med Oliver också.
men nu måste jag börja fixa mig ! puuus

RSS 2.0