Lite bilder feån helgen

orkar inte skriva om min helg men den har varit roligt!

UT

drar ut och träffar david ludvig och Filip ska börja hitta kläder.

FEST HOS ELSA

NEJ SKÄMTA! var hemma hos Elsa med Elliot och Erik. vi hade skit kul vi klädde på oss och gick bus eller godis. HAHAHAH! vi fick massor av godis eller.. nej men vi fick lite godis och en hel cola flaska. kom hem för en stund sen är skit trött och funderar lägga mig tidigt. nu snackar med Sebbe och Marcus aja bloggar mer imorgon ;)

Fredag

Idag drog jag inte till skolan för jag var väldigt sur dålig dag. men idag är det fredag så är rätt så nöjd. ska träffa Marcus snart. kanske drar till muk :)
 

Skype med sebbe


hos Elsa

nu är ajg hemma hos Elsa. Elsa är väldigt ledsen för hennes hund pepzi är stulen. det är lappar överallt! bloggar mer sen när jag kommer hem.

shoppingen från igår

image description
image description
image description

+ 2 bh

Shoppat

Kom hem för typ 2 timmar sen. först mötte jag Emma, vi gick runt i stan. lite senare mötte jag upp mamma vi gick runt och shoppade :D har skit ont i mina ben. just nu sitter jag och lyssnar på musik. ska snart sova för imorgon ska jag upp väldigt tidigt.
image descriptionimage description


mot stan

image description
outfit

drar snart och träffar Emma i stan. senare blir det shopping med Mamma.

varit ute

kom just hem. varit ute med sköna folk. vi var på muk en stund uppe i gympasalen. killarna hoppade omkring och likna apor! :D kom hem för kanske 30 minuter sen la mig framför datan direkt. ska strax fixa mig till min säng och sova eller typ nu... hihi aja God natt

Hemma

Kom hem för 1 minut sen. gick och mötte Marcus och Oliver. vi drog hem till Marcus och där var Jocke Erik och william. dom spela spel och jag satt med min iphone. ska strax sova för jag ska till skolan. puss

beställt
Dag 11: En bild på en person du kan berätta allt för


Hehe väldigt gammal bild från förra sommaren. jag kan berätta allt för dig Emma

nätshoppar

nu sitter jag och kollar på några webbsidor. skit snygga kläder! behöver lite höst kläder har bara sommar klädder en sålänge ;)


Plopp

hej sötnosar! kom hem för en sekund sen. nu sitter jag och kollar på Ellen ÄLSKAR DET! jag sitter och äter plopp. har typ blivet beroende av plopp äter typ en plopp nästan varje dag. vet inte vad jag ska göra idag men kanske skulle träffa Elsa för att få mina pengar annars drar jag till stan. nu ska jag välja finare kläder puss
 

Hemma


kvällen börja med jag mötte Marcus vid södra station. vi drog till muk o träffa Justus, Oliver, mikkel, max och Linus. Oliver och Marcus spela poker. jag tyckte det var skit träkigt så jag följde med dom andra ut när dom skulle röka. efter ett tag vann Oliver. han vann två biobiljetter! sen drog jag hem. nu ska jag typ sova god natt.


Sötnosar


tja sötisar! idag efter skolan gjorde jag inte så mycket. tog bussen med Malick jag åkte direkt hem för det var piss väder. det bara spö regna! kom hem satte mig framför teven med en banan och bara njuta att jag var hemma och inte ute i regnet. nu sitter jag och väntar på mamma vi ska få mat.

@hos Elsa manzanooooooo

juuuupp

RUBRIK


God morgon eller eftermiddag. kom hem från dalarö igår haft skit kul bilder kommer. idag efter skolan drar jag till Elsas skola ( min gamla skola) o träffar Anastasia o Elsa. vi ska väl göra ngt kul! bloggar mer ikväll (om jag gör det)

@Dalarö

oj har glömt bort bloggen helt. just nu är jag på dalarö med Elsa vi kom hit igår kulkul. vi har ätit frukost o varit ute med pepzi också. nu sitter vi med våra datorer. kanske bloggar mer ikväll.


en bild från igår. ÄLSKAR DIG ELSA

Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll


Hedda min bästis

skype


tjenare bloggen! har inte orkat blogga så mycket. nu sitter jag och snackar med Marcus erik o william i skype. ska äta nu och sen drar jag ut och träffar marcus. igår var jag med Elsa o Malick. vi var på söder och rulla runt. bloggar nog mer imorgon tror jag. puss


@skolan

nu sitter jag i skolan har lektion med Gunnel. vu ska strax äta. måste dra

SKA KÖPAS!

ska köpas i veckan! gud vad snygg!? hiss?

den svarta ska jag nog ha. eller?

i ♥ musicdålig uppdatering


förlåt för dåligt uppdatering. har inte haft tid o inte orkat. men kom hem precis från min ridning. gick jätte dålig tyckte jag belv besviken men ska fan kämpa med ponnyn. nu sitter jag med min morgonrock och ser på film skönt! bloggar mer sen

@hos Elsa

image description

Dag 9: En bild på någon i din släkt


min storebror. hade inga bilder på min släkt men han är ändå släkt.

Hemma


idag är jag hemma. pallade inte gå idag det var inte min dag och var tvungen att plugga till en grej som var ida. men nu är jag hemma och kollar på teve och chillar. nu ska jag nog fixa ngt att äta om det finns ngt. 


God nattgammal bild

Dag 8: En bild på en person som du saknar


min lillebror

@skypar med folk

skypar med max, magda, kalle och  marcus.

kom just hem från skolan


videoblogghahahha

Hemma


Just nu sitter jag och snackar i skype med Elsa och Magda. snackade i skype med Max marcus och erik innan. just nu sitter jag och spelar ett spel på facebook. bloggar mer sen

Music


Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp


uppdate

idag drog jag till ett möte ppå morgonen. nu sitter ajg och snacka med Elsa hon har varit på sjukhuset. har precis ätit och nu kollar jag på tv.

skype

skypar med Erik och Marcus. hiihihih

image description

Dag 6: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


väldigt gammal bild ( början av han fjortis period) saknar dig kalle du är min bror.


klev ur duschenny duchad! skönt. skulle igentligen ut med Marcus och massa andra men det är söndag så jag orkar inte så det blir mys hemma. nu sitter jag och lyssnar på musik. snart ska jag äta och sen sova är sjukt trött.

hiss&dissGranvik! saknar så mycket

dissar sura käringar! det kom en till mig Elsa och Hedda. vi hade tagit en vagn för elsa hade brytit benet (asså en vagn som man lastar grejer) hon bara vad gör ni med den där!? lämna tillbaka den nu blabla! jag bara käfta imot och skratta.RUBRIK

kom hem precis nu. först kom Hedda till mig. vi snacka med Elsa och lite Magda i skype. sen drog jag Hedda och träffa Elsa vi drog på bio vi såg friends with benefits. den var bra men inte nåt jag skulle rekomendera. sen drog vi ut och träffa några. det var Max, Justus, Erik, William, Marcus och calle. vi var vid timmis länge så jag frös tårna av mig. tåg bussen hem sen och nu är jag hemma. jag ska lägga rätt så tidigt för ska rida imorgon.
image description
elsa på bion


Dag 5: En bild som är gammal på dig själv


den här är inte jätte gammal men orkar inte ta ngn annan.

we♥itGod morgon

God morgn. vakna klockan 10 av att Marcus William och Erik ringde mig på skype. pratade en stund med dom sen la ja på. nu sitter jag och snackar med Marcus i skype. vet inte vad jag ska göra ida hittar alltid på ngt. bloggar mer senare idag puss

sommar


RSS 2.0