lala glömde mitt liv

igår slagga jag hos Elsa, najs! idag mötte vi upp Idah och åkte till tyresö och kolla på fotbollscup. först såg vi tjejer sen såg vi killarnas. skit snygga killar! tagga o träffa Henke o Oliver. jag blev fett sur för glömde min väska hos Elsa! har min data, mobil laddare o pengar! dööö asså massor med annat. haha jag vet att jag låter som en dramaqueen. aja måste tagga
image description

Godmorgon sweethearts

image description
nu har jag vaknat fast elsa sover fortfarande. nu när hon sover o jag har tråkigt tänkte jag göra ett litet inlägg. vaknade nyss o sminka mig. vet dock inte vad jag ska göra idag.. kanske träffa några vi får se. aja strax är det att väcka elsa hon var vaken till 3 och prata med max.

dagens outfit

image description

@hos Elsa

nu har vi flumat ett tag haha. min mobil har dött måste laga den imorgon -.- hejdå
image description

Nytt

det här köpte jag igår
image description


Shoppat

kom nyss hem, har varit ute med Magda, kalle, Henke och Oliver. dom putta ner mig ut snöhöggen flera gånger. innan så var jag o shoppa med Emma. hittade lite grejer som jag tyckte var snygga o allt var på rea! nu ska jag värma upp miug är blöt av allt snö.

image description

Happy Feet 2

Mot sergel och träffa anna!

image description


NYTT

image description

alvin och gänget

ni har nog märkt att jag och Elsa gillar o se på barn filmer ? haha jag rekomenderar den stort. såg den idag på premieren! skit bra.

haha lyssnar på doms låtar haha


slaggar hos Elsa

nu sitter jag hos Elsa med varsin data. vi ska strax se på film! God jul!

God jul

idag har jag varit i stan med Elsa och Hedda. vi julshoppa! sen gick vi på en spontat bio och såg tintin. trodde den skulle va jätte dålig men jag tror jag inte har skrattat så mycket på ett tag. sen drog jag hem till Elsa och julpyssla och fixa. nu är jag hemma och har klätt granen och lagt presenterna under granen. ska strax sova sjukt trött. god natt
image description
image description
image description
image description
obs vi såg inte alvin & gänget

studiedag

image description
idag har jag studiedag. har bara chillat hemma tog ett bad för att fräsha upp mig för imorgon. ska fixa en outfit för imorgon. har inte ätit ngt och håller på att svälta men är för lat för att fixa mat. puss


tidig julklapp

tidig julklapp av morfar. älskar dig ♥
image description

beställt!


Trött

image description
idag började med jag drog till Elsas skola. mötte Magda Elsa där vi drog till tuben och hade sälskap med Cw och Tristan. vi åkte för att träffa nils men det blev inte så.. efter ett tag så tagga jag och Elsa hem till henne. va där ett tag sen drog vi och träffa en tjej som skulle köpa lite grejer från min bloppis. sen drog vi hem till henne igen och  lärde våra pedofil övningar. video kommer !
kom hem för ett tag sen nu ska jag strax sova

aldrig gråtit så mycket åt någon video i hela mitt liv


01:30 ouuuf jag griiiiiiiinar

Skypar

image description
kom hem precis hem från Hedda, vi har julbakat och spelat sims mysigt! kom hem för en stund sen. pratar med Magda och Henke i skype. fan vad roligt! snackade just med Linus ska träffa han imorgon.


hos Hedda

är hos Hedda. vi lyssnar på musik! vi har precis bakat. nu ska vi bara chilla :)

MATERIAL GIRLS



sjukt bra film! det handlar om två tjejer som var rika men hamnade i trubbel.. resten får ni se i filmen ;)

beställt!


kvällen

image description
började med att jag åkte till blackberg o träffa Ludwig, vi drog hem till han och va där en stund. sen drog vi in till söder och träffa filip och Henke. drog till mc och vänta tills muk öppna, det är sista dagen för muk så dom hade värsta avslutnings middag. träffa Elliot, Linus, ceasar och Oliver. vi var där en stund och åt sen drog vi till zinken. dom kasta snöbollar på varandra och mig -.- sen jagade jag nåra men det ska vi inte gå in på. sen träffa vi Malcom,Justus dylan och manne. nu drog hem för jag frös så mycket. nu ska jag snart ringa Henke. puss hoppas ni har haft en rolig kväll!

böda camping

image description
idag var jag först i stan med Anna , mysigt! åkte hem och snacka med Magda i skype behövde reda ut lite grejer. på slutet börja vi prata om minen från kollot och andra välgit gamla minnen. just nu sitter jag och ser på mitt favorit program böda camping. ska strax äta!


film

tittar på film nu med en pizza bit och ett glas loka. mysigt börjar nog bli lite småsjuk. bloggar mer imorgon

för några dagar sen

film

tittar på film nu med en pizza bit och ett glas loka. mysigt börjar nog bli lite småsjuk. bloggar mer imorgon

för några dagar sen

gratisbio.se


jag tycker ni ska bli medlem på gratisbio.se! vem vill inte få shoppa gratis?
bli medlem ni kommer inte att ångra det.

Händer i luft

image description
bbys, ska strax äta. har bara chillat idag var hos frissan och färga men inte värt det att visa.
lyssnar på musik och äter en kakka. imorgon ska jag rida som varje söndag. bloggar nog inte mer idag vi får se ;)

shopping

förlåt för jag inte har bloggaat. men igår var jag shoppa med mamma. efter det åkte jag och träffa massor hade sjukt kul. här är min shopping
image description
image description
image description

image descriptionimage description
image description
image description

Victoria Secret Fashion show 2011!


snackar med ludde i skype

Hej sötnosar. idag va jag inte skolan för hade dålig dag. väntar på mamma ska komma hem. snackar i skype med ludde medan man väntar. är så hungrig att man blir på dåligt humör -.- juste uppdatera min bloppis så gå bara ner på mina länkar så hittar du den ;)
image description

klumpig

kom hem från stan aldess nyss. varit i stan med Malick. åt där skulle träffa en tjej där men det hände lite grejer. nu sitter jag och lyssnar på musik. juste tappa min bankomat kort igen -.- får beställa ett nytt. puss

bjuder haha

Elsa

nu ska jag skriva lite om henne. jag har haft en bästa kompis som heter elsa. vi är fortfarande jätte bra vänner! många minnen. mycket grejer vi har gjort tillsamans tex estland segway bollar fester allt. men vi bråkar rätt så ofta men vi blir sams tillslut. älskar henne och vi är inte så olika ändå. älskar dig!




estland


vi har så många mer minnen

Gina tricot

gud vad snygga hissar!

Najs ;)

image description

Filmtips


skit bra film! nästan bättre en mean girls. sjukt bra! rekomenderar stort.

RSS 2.0