skypar

sitter o skypar med Henke och kalle. aja har fixa hem lite grejer från hollister. nu ska jag va social!

Fredag

galen kväll med många roliga! så jävla skön dag mycket skratt. då jag inte orkar babla upp alla men vi bytte hela tiden också.  kom hem nu mår inte så bra men ska sätta på mig mjukisar och kanske se på filn.

middag

snart ska jag äta middag. nu snackar jag med Elsa och elsa b. har inget mer att skriva ville bara uppdatera xD
image description

den lyser föör oss två


film

idag gick jag till Emmas skola. mötte henne där, vi drog till ringen och kolla på grejer. stack hem fixa middag det blev kött med pommes och sås. GOTT! :D nu sitte jag och ser på film. ska strax sova för imorgon taggar jag till skolan.
image description

outfit

dagens outfit

image description

just nu


tjooo breee! Nu sitter jag hemma och chillar. har snackat ett tag med Marcus. ska nog bara va hemma idag på kvällen. ska ta ett bad och fräscha upp mig lite. sen blir det att smörja in mig med min hollister body.

Skype med marcus

just nu skypar jag med Marcus. länge sen saknar honom! tagga inte till skolan idag heller för det har hänt lite skit som jag inte orkar ta. men nu ska jag försätta snacka med marcus.
image description

vi dela på ordet kärlek, jag tog kär du tog lek

image description

tjoo! idag har jag varit i stan med Magda. där träffa vi Anna o Jossan. jag anna och Magda gick till gina men anna tagga. jag lpte tre skärp och ett par snygga jeans. skit nöjd med jeansen! ska strax sova. god natt :*

skypar

idag var jag med Elsa. vi drog till bromma till min pappa. vi gjorde olika grejer och konstiga! nu snackar jag med Elsa, leonel och elsa b.

image description


skype med Elsa, Cw och Leon

image description
onödigt inlägg
haha konstiga mäniskor :s


taggar på bio

med farsan :D ´
image description

kom nyss hem


varit ute med kompisar och chillat.

bowlade

idag var jag och bowla med Elsa och Elsa? haha två elsa. vi var på ballbreaker, hade skit kul med tjejerna idag! vi drog och träffa några mer lite senare . påvägen hem snacka jag i mobil med Henke.
image description

;)

Hej! när jag och Elsa vaknade taggade vi till hollister, skulle köpa ett par mjukisbyxor. vi gick runt i stan ett tag men typ alla affärer var stängda. åkte hem o hämta pengar åkte till ringen men det var stängt. elsa skulle köpa ett spel till kevin. nu sitter vi hemma hos Elsa.

en bild sen för ngn måndag? oj gud vad konstig jag redigera


Abel sluta läsa min blogg

Är hemma med Elsa nu, vi spelar COD med Mickan och Kevin. Najs! Idag har vi träffat Tilde, Celine, Kalle, Henke, Justus och massa. Men nu ska jag fortsätta spela COD, puss!!

bloggpaus

kan inte blgga för har ingen data längre. bloggar när jag kan!
image description

RSS 2.0