Killar?

hahah idag har jag shorts på mig och när jag gick ut så kolla massor på mig som om jag har var en slampa eller ngt. det var några som bussvisla och sånt. man blev ju äklad!

Mot Estland

nu är dagen här! sjukt taggad! har packat klart. hoppas jag inte glömmer ngt för då kommer jag få panik. ska dra över till Hedda en snabbis för att lämna en grej. måste dra så jag hinner PANIK! nä men asså jag har gått om tid på mig..

Alexandra älskar REA





chillar

uppdate! idag åkte jag in till stan med mamma. jag vill bara säga REA!! dom grejerna jag har köpt på senaste tiden var bara på rea :D ska visa om ngn minut. men imorgon åker jag till Estland med Elsa igen.  kommer nog inte blogga nåt imorgon kanske slänger in ett inlägg från båten.

uppdate

bloggar inte så bra men nästan ett inlägg om dagen. nu har jag kommit hem var ute låst i 50 min och hade ringt mamma 24 gånger -.- jag hade varit idag med Emma och Hedda. vi gick till max köpte lite mat och gick till skånegläntan. såg Morgan (Elsas mamma) gick ut med Pepzi och Ella (hundar) sen tog jag bussen hem och vänta utanför mig i 50 min... ja det var min dag asså.

bjuder

Midsommar

glad midsommar allihopa! :D nu har jag kommit hem och firat midsommar med min pappa och hans familj. det var väl lite roligt i alla fall. snygga killar där ;) nu är jag hemma och är sjukt trött. nu ska jag se på tv. puuuusss sötnosar

Sliten

Sliten tjej! Är på ngn skit som ska typ hjälpa mig.. Har mjukis kläder och en iskaffe i handen. Dom är rätt så goda Elsa är typ beroende av dom (fick smaka av henne för ett tag sen) aja snart är det min tur -.-

Åska

på morgonen var det fint väder men sen börja det åska och regna -.- efter ett tag ringde oliver och sa att jag skulle komma ner. hm undra vfr ? jag gick ner och där stog Oliver och Henke som var sjukt blöta :D haha jag tyckte att det var gulligt. men dom ville komma upp och jag sa nej för mamma var hemma och det var sjukt stökigt. kommer inte blogga så mer idag. har en bra film godis och jordgubbar. ha en sjukt bra kväll ;) bbys

glömd shopping

har glmt och visat shopping som jag köpte för ngn vecka sen.

mag tröja

svart topp

mag tröja

Desireé Nilssons låt!



hiss eller diss? jag tycker den är i alla fall bättres en kissies & paow

Varit på grönalund

jupp kom hem för några timmar sen. var där med Emma, mickis, nova, Elsa och Magda. kulkul! kom hem var utelåst igen -.- suck aja kom in ialla fall. nu har jag precis tagit ett bad skönt. aja nu ska jag se på film.

lalala ;)

God morning sötnosar eller efter middag. har precis ätit lunch. idag ska jag bara chilla och ta det lungt på lovet. kan inte blogga mer för nu kommer Daniel -.-

tagen av Elsa

hos hedda

är hemma hos Hedda med Mariam. vi har kollat på film wild child. bloggar mer sen

mm så se seriös..

tjatja brudar

nu är jag klar och sk dra och träffa Hedda och en annan tjej. puusss

@hos Elsa manzanooooooo

Är hemma hos Elsa. vi har varit Anastasias dansuppvisning. träffa Sofie där också. aja nu ska vi grilla mm. min mamma är på fest så jag ska va ensam hemma :( nu kör vi ;)
men aa, jag gillar stora kukar med sperma hihihihi

@Bromma

Är hos pappa i Bromma. Vi har ätit pizza nu sitter vi godis och tittar på film.

God morgon

Vaknade för ngn timme sen? väldigt tidigt för mig. såg på en sräkis igår och jag är ensam hemma så typ vågar inte sova. (oja är väldigt feg) typ är fett trött. ska snart visa vad jag shoppade igår också.

@hos Magda

Är nu hmma hos Magda med Oliver och Henke (och Magda) vi har varit i ringen och jag har shoppat :D alexandra<3 Rea. aja måste dra vi ska hem till mig och se på film.
puusss

ego tjej




Som ni ser blir jag utråkad väldigt lätt så jag tar ego bilder. visst blev dom sexiga ?

drar ut

tjatja ska snart dra ut och träffa Henke. ska bli roligt :D heheh imorgon kommer Elsa hem mm intressant. aja hoppas ni får en skön dag men fast är det tråkigt väder :/ aja bloggar mer sen puusss

Rubrik

tjoo! igår var jag med Hedda och Magda. vi bara chilla hemma här hemma hos mig. när jag vakna så drog jag till teven. nu har jag upptaderat mig bloppis. så checka den gå ner till mina länkar så där hittar ni min bloppis. aja nu ska jag fixa ngt att äta.

God morning

nu har jag vaknat. skönt när det är sommarlov och man får sova ut. ska snart börja fixa mig. ska börja röra mig ut för det är så fint väder ute.

shoppingen




varit och shoppat

nu är Henke och Magda hemma hos mig. men innan dom kom så åkte jag och shoppa. köpte lite grejer. passade på när det också var rea ;)

Uppdate

ifag var det sista ridningen för det blir sommarlov. jag red picasso vi hopade på platån. det var skit skönt + fint väder ;)
nu är jag hemma och är skit trött. ska se på film nuuuu. puusspuusspuss

Varit på grönan

kom precis hem, varit på grönan med Anna Linus och Linus kompis. hade skit kul men vädigt långa köer -.- så jävla varmt idag! dog nästan av värmeslag. kom precis hem och var ute låst i 30 minuter sen kom vår granne och hon har nycklar vi vår lägenhet. nu ska jag kolla på family gay.


Hos Anna

nu är jag hemma hos Anna. vi har precis varit och ätit vid vattnet skit fint väder! :D nu sitter vi på Annas balkont och shteker! hennes hond juckar mot hans gossedjur xD

Sommarlov!

nu är jag hemma hos Anna. skit kul idag på skolavslutningen fick ett diplom och två biobiljetter. jävligt mycket godis var där så jag tog hem massor. nu är jag hemma hos Anna och dunkar musik. puuusss

outfit



Skolavslutning


skolavslutning idag! taggad! vi börjar 1. ajg ska möta Anna på vägen så går vi tillsamans till skolan. visar strax min outfit ;) hoppas ni får en bra skolavslutning. taggad till sommaren!

Dagens schema

1. åka inte till stan och kolla lite på kläder

2. rensa ut min garderob och kanske skaffa en bloppis på bloggen?

3. möta magda

4. jag och magda drar och gör min ögonfransförlägning

God morgon

god morning sötnosar, har vaknat nu! vaknade med ett glatt humör idag. vet vad jag ska testa idag !? jo klockan 16.00 ska jag testa ögonfransförlägning! det ska bli kul fast man måste sitta och blunda i 2 timmar -.- imorgon är det skolavslutning hur skönt som helst? kommer visa min outfit då. nu ska jag strax åka inte till stan. puuuss

gossip-girl

nu har jag en kladdkakka i handen och nu ska jag försätta se på gossip-girls.

hiss&diss



choklad och jordgubbar + tillsamans! jag har blivet beronde av det typ. det är både nyttigt och onyttigt :P men när jag får möjlighet att köpa jordgubbar och choklad då gör jag det på direkten. det är verkligen känslan av sommaren.

hissar också mitt första dopp med tjejerna. tog mitt första dopp på min födelsidag.




Att det är sommarlov om 3 dagar!


såhär är det för mig nu! får inte in några mer kläder i min garderob. så nu får jag ta tag och börja resa det grejer som är för smått och jag inte vill ha.

Outfit


Svar på komentar

Anonym om Film:
Man snälla jag ville haaaaaaaa svarr så nu får du facktiskt ta och titta på förpakningen så snelllaaaaa

Svar: dom kommer ifrån shestore. det ligger en i gallirean vid tc. :)
kram

God morgon

nu ska jag strax dra till skolan. dom har senaste dagarna har jag inte gjort så mycket varit mest med kompisar. snart är det sommarlov! najs! idag efter skolan åker jag nog direkt hem. imorgon är vi lediga!

@skolan

är i skolan nu ska åka hem nu. har precis skrivet min logga. nu måste jag skynda mig till bussen!


Dagen

Update! Idag har jag vari med magda oliver och Henke. Först mötts jag Henke vi ringe ut oliver och drog till mc där ringde vi dit magda. Vi var ute en stund sen drog vi hem till mig och kolla på filmen. Bildlöst inlägg

Film

Nu ska jag till teven och se på film med choklad.

Music


Grönan

har kommit hem från grönan nu. var där med Krippe, Fredrik och eddy. vi hade skit kul! roligt att träffa Fredrik igen. jag träffa också Anastasia där och sofia. åkte hem och kolla på gossip-girl med en påsegodis.



Kärlek

vi dela på ordet kärlek, jag tog kär du tog lek.



1 ÅR !

Har bloggat lite mer över 1 år ! HIHI! GRATTIS BLOGGEN! :D

outfit

dagens outfit

RUBRIK?

nu är jag hemma, igår slagga Emma och Elsa hos mig. vi var först en stund på grönan en snabbis sen drog vi till coop och handla massor med jordgubbar. vi åkte till mig och kolla på scary movie 4. Skit kul! idag vakna vi runt 11-12 Emma drog hem. Elsa och jag drog till grönan en snabbis men det var så mycket folk så vi drog hem till Elsa och hade kul där. nu är jag hemma och är sjukt trött. nu ska jag äta jordgubber.

SVAR PÅ TAL

Anonym om sweet stuff:
vaaar köpte duu skorna
aaassssssss snyyyyyygga
villll haaaaaa svvvarr

Svar: vet inte vad butiken heter men den ligger i tc :)

sweet stuff

Det jag köpte idag






uppdate

nu tänker jag blogga lite. igår var jag på grönan hade skit kul med tjejerna! nu har jag precis kommit hem från stan. har shoppat lite med mamma. lite kläder och en fin outfit till skolavslutningen. idag ska jag bara vila kanske träffa Emma men jag är sjukt tröööött. aja nu ska jag titta klart på topmodel.

RSS 2.0