@coffeehouse

Nu sitter jag på coffeehouse med magda vi har precis ätit. Nu ska vi röra oss och hitta på ngt.

@skolan

sitter i skolan nu. kul kul! nej men ska snart äta lunch här. vi har fått några nya eler och sånt. aja måste dra...

sommar 2011

hemma

kom hem nu från första dagen från skolan fast man typ gick dit en minut senare drog man hem. vill fan sluta där hatar där.. aja nu ska jag fixa nåt att käka.

ojojojojojo hon uppadterar ingen!?

haha aa jag uppdater. nu har jag bara chillat och ätit lunch. börjar i skolan imorgon -.- gud vad sommar lovet gick fort. aja man får leva vidare. nu ska jag ta ett härligt bad och börja skolstarten med ett leende ;) pusss

bloppis


magtröja storlek xxs men passar mig med s, 100 kr

leggings med spets ( såklart får ni med legginsarna under) 100 kr

magtöja aldrig använd storlek 38 (har prislappen kvar) 90 kr

magtröja aldrig använd 100 kr
storlek  s

leggins storlek xs men är som s. 100 kr

HAHAHA jag är så töntig det är ju ingen som vill köpa mina fula kläder :(

@bromma

är hos farsan nu. sitter och chillar här snackar med Henke på facebook. ska göra en bloppis på bloggen idag tror jag.. inte för tt ngn kommer vilja köpa mina kläder men men vi får alltid se. aja ska börja föra över fotorna

Nytt


Jag lever

asså har inget nu! fick låna min brorsa data men har inge teve, mobil eller data -.- aja har inte gjort så mycket varit med kompisar och checkat lite på ung 08. ska ialla fall visa lite shopping. kommer inte blogga på ett tag så jag har lite bloggpause då och då.

Dålig uppdate

sorry för dålig uppdate men har inget att blogga på, när jag får igång bloggandet så ska jag visa vad ni har missat. har ju shoppat väldigt mycket också ;) nu har jag kommit hem och sett på bio med farsan. vi såg poppers pingviner! rekomenderar den stort :D aja måste slagga nu börjar somna framför datan. puuusss kommer inte blogga mycket längre.

Min dag

först drog jag hem till Hedda. lite senare runt halv sex så mötte vi Elsa och vi drog på bio vi såg bilar!! jag vet -.- efter det så gick vi hem till Elsa och spela wii :) kom hem och var utelåst men min granne kom och öppna åt mig eller han skulle också hem pinsamnt...  ska nu och spela finne spelet på min mobil. puuuuuusss

Nytt!

Grattis i efterskottGrattis! gamla bästis :D

update babys

glömde bort bloggen helt! ska berötta vad jag har gjort.

igår var jag på eriksdalsbadet med Elsa och Magda. Elsa fyllde år igår Grattis bebis! :3 sen lite senare drog jag och träffa Henke. vi hade skit kul vi vandra omkring runt söder och åt glass. lite senare drog vi hem till mig och chilla.

idag var jag med farsan en stund. vi gjorde inte så mycket, kom hem för en stund sen. nu sitter jag och kollar på teve. ska strax äta.


outfit


hhehehe sudig kanske..bilder från dagen


badat

idag har jag träffat en gammal klasskompis som har flyttat till usa men hon är i sverige och hälsar på. vi åt lunch där och bada. nu är jag hos pappa i bromma. kommer visa bilder om jag få dom på datan.


RSS 2.0