små shoppingen från igår

image description

det går inte att förlåta det du har gjort mot mig



det här gör min dag




måste köpas


mycket snyggare i verkligheten men det är sånna byxor som har dragkedja på sidan av benen. ska nog köpas in behöver jeans.


2 bilder från dagen

image description
fanny när vi skulle bygga pepparkakhus
image description
malick hahah

outfit

image description

love me or hate me, you choose! because i not gonna change me bitch

image description

shoppat

tjaa sötnosar, efter skolan drog jag direkt hem till Malick och spela black ops. fick typ damp på spelet. sen drog vi till ringen och jag köpte några linnen och en parfym. kom hem för ngn timme sen och drog direkt till datan och lyssna på musik. ska strax ta ett bad och njuta att vi har sovmorgon imorgon.

big smile for you


HATAR RUBRIK

Hej orkade inte blogga igår... men efter skolan så träffa jag Emma. vi åkte till stan och fika och shoppa. jag fick med mig ett par jeans, satt väldigt bra! glömde att köpa några vita innen för vår tvätt här hemma blev rosa. allt blev det hahah! nu sitter jag och lyssnar på musik. puusss


dom sitter ass snyggt.

tjoo

har bara chillat hemma, snackar med Deni på facebook saknar henne älskling. ska strax äta. mår piss är förkyld men det ska inte soppa mig imorgon.


skit

mår lite dåligt har sjukt tråkigt men orkar inte gå ut så kallt. nu siter jag och ser på film ska gå ner och handa godis. imorgn ska jag rida skit taggad! sen kanske det blir bio med pappa.
image description


ginatricot



hitta dom här skit snygga tjocktröjorna på gina! fanns i massor olika färger men dom här är mina favoriter.
funderar på att ta hem en sån här ? ;)

skulle göra allt för att få tillbaka dig


saknar dig, vi hade för många minnen för att släppa varandra. vet inte om du vet vem du är men hoppas det så du kan förstå.


sur

mår piss hostar och är förkyld! kom precis hem varit med precious och Klara. skulle ha shoppat men va inte på humör -.- nu tittat jag på film. inge utgång för mig asså.
image description

kort hår -.-

MITT HÅR BLEV SÅ FULT! DAMP! nej men aa... har kommit hem nu. ska strax sova. puss
image description


bromma

nu är jag hemma hos pappa. ska klippa mig här. har varit med precious efter skolan, köpte en plånbok i ringen. nu ska jag äta.

@skolan

sitter i skolan

Svar på tal

Bella om Godmorgon:
Använder du lösögonfransar? Om inte, vilken mascara använder du? Dina ögonfransar är sjukt fina!

svar: ja det är lösögonfransar men använder mascara på :)

uppdate

tja! idag har jag varit i skolan, jobbade och hade roligt med kompisar. kom hem och gick ut och handla med Daniel. hedda ringde mig och fråga om jag ville föra med på ngn protest och jag sa ja för jag vill träffa henne saknar henne. ska böra sätta på mig yterklädder.
image description


God natt

nu ska jag sova har skola imorgn... buhu! bloggar asså mer imorgon

TCentralen

kom precis hem, har varit i tc hela dagen med massor, hade så jäva kul! några killar ragga på mig men blä dom var typ 30? aja kom hem nu prata med Maick på vägen hem. ska strax sminka av mig och se på film. puss

jag för ngn vecka sen

hos pappa

är hos pappa nu. vi har gjäster och vi ska äta middag.



mot stallet


nu drar jag

nu är man hemma

kom hem precis, först var jag på bio. skit bra film! börja gråta några gånger sen blev jag rädd och hoppa på Anna. sen åkte jag hem till Malick vi kolla på teve. vi laga mat och brottades jobbgt... pratar nu med anna inte anna skogh en annan anna. men ska strax sova ska rida imorgon.

image description
image description


@bio

Nu är jag på bion, stötte på Ellen också med hennes kompisar. Saknat henne! Nu ska vi köpa godis världens längsta kö

Godmorgon

image description
Godmorgon sötnosar! idag ska jag gå på bio med Anna. kommer bli skit mysigt! vi ska se breking dawn om jag stava det rätt. ska strax välja kläder och äta.

@hos Kalle

Nu är jag hemma hos Kalle med Henke och oliver. Vi sitter och chillar, Kalle sitter och masserar mina fötter. Vi pratar om skolan... Ska strax åka hem

Home

är hemma nu! hade skit kul på dansen. kom hem för ngn timme sen. har varit ute med Malick och preicus. vi har varit på olika ungdomsgårdar. vi var först på sofiaskolan gård sen på skånegläntans går som bara va p12 år... men har haft skit roligt träffa massor med nya kompisar. Linus ringde mig och fråga om jag vill gå ut fast jag ska typ lägga mig haha..

rätt så gammal bild

Dans imorgn

Okej fattar att ni inte förstår min rubrik men imorhon har jag dans med nåra från min klass. man kunde välja simning, dans, laga mat, spela tennis och simning. jag tog dans kommer bli säkert skit kul! idag har jag varit i stan med min kompis klara. hitta ett par skit snygga jeans! nu sitter jag och snackar med Marcus i skype. ska dra ner till butiken nu puss
image description
hhaha konstig bild

RUBRIK

nemen... idag var efter skolan drog jag och Malick till tc för jag skulle kolla på jens. sen åkte jag hem och chillade. kollade en stund på teve och smsa med en snäll kille. ska strax börja sminka av mig och sätta på nattkläder.
image description


kebab

oj! glömde bort bloggen helt. idag red jag först. gick skit bra! hade en ponny som heter Lukas. stannade hemme den här kvällen tog det lungt och ett skönt bad. mamma skulle på ngn oprah eller ngt så det fick bli kebab till middag. nu sitter jag och tittar på film.

sommaren 2011

shit...


LOVE

kom precis hem har varit ute med Marcus Elliot och Henke. först på dagen så fyllde min lillebrorsa år så åkte till pappa för att fira honom. sen drog jag ut med killarna och så var vi lite över allt men frös ju fan ijäl så jävla kallt nu! men är hemma nu och det är varmt. ska strax sova för jag ska rida imorgon.
image description
image description
image description
image description
image description


galen kväll med folk


tja bloggen! kom precis hem. har varit med skit mycket folk!  först träffade jag Henke. vi drog till muk och spela ett spel eller vad det var.. sen drog vi till mc för att möta Elliot Linus och ceasar. dom började springa från polisen och sånt så jag stack. då ringde Malick och fråga om jag ville göra ngt jag sa ja. drog till sofia skolan men på vägen träffa jag först Fredrik han gick i min gamla skola tills han sluta. kul och träffa honom vi prata en stund. sen träffa jag Kajsa, Ellen, tess och regina. prata en stund med dom men var tvungen att dra. mötte Malick och hans kompisar, Lukas jack och 3 andra. men jag och Malick drog fort så åkte vi typ buss lite överallt. kom precis hem skönt är skit trötta ska sova. God natt bejbs

BÄSTA DAGEN

först hade vi möte i skolan.. sen drog jag och Malick till tc för jag skulle träffa en tjej som jag skulle köpa en tröja av. vi kollade runt i lite affärer och så. sen drog vi hem till Malicks kompis Herman där va vi också med 2 killar till Jack och Lucas. herman och lucas var så jävla kåta så dom tafsa väldigt mycket.. ush! haha men det var kul och va med dom har nog inte skrattat så mycket när dom försökte göra en sång till mig. ko hem för några minuter sen och ska lägga mig. imorgon är det fredag! :D då blir det fekke!
image description


Svar

Anonym om Nytt:
Hur mycket kosta de ? Skiitfina !

svar: dom kostar 499 kr :)

Ariana Grande - Grenade


image description

Hemma från skolan

jupp kom hem för ngn minut sen. är så jävla trött gick hela dan idag asså är inte van därför. ska strax lagga min pizza (billys pizza hehe) gick i mina ny klackar idag lite jobbig men ändå funka det och dom är snygga också ;)
image description
outfit


skype

hej bejbs! har precis snackat med Henke men han drog och åt. skulle ingentligen ut och träffa Henke men palla inte. nu snackar jag med sebbe i skype han strax gå. aja måste fixa ngt och äta är helt ensam i huset.

skype med Henke


Nytt

köpte mina nya älsklingar idag
image description

@skype

med Henke

Hemma

Kom precis hem, Justus ringde mig och fråga om jag ville gå ut men pallar inte. ska ta isället ett långt bad och villa tills imorgon då är det skola -.- aja bara köra! kommer nog inte blogga ngt mer idAG hm...

IKEA

snart drar jag till ikea! bloggar mer när jag kommer hem.

Nytt

image description

knas i orten

nu är jag hemma pust! först träffa jag Emma i stan. vi satte oss och fika och prata lite mys. jag åkte hem och mötte Ludvig och Filip. vi var på min gård och chillade och prata. drog hem snabbt klädde på mig varmare kläder. drog och träffa Linus o Elliot vid zinken. dom var ju galna! så nu har jag skrivet min dag fort. nu sitte jag och äter och snackar med Marcus i skype och Anna på facebook.
 

Here Without You



pizza

nemen förlåt för dåligt uppdate. men igår var jag på muk med Nova och Elsa, jag tror jag inte har skrattat så mycket på länge. har precis duscat och ska laga pizza eller stopper den i ugnen.

nemen ush


@henkes plaze

är hos henke nu. kbry lixom
innan sommarlovet

Spy kidz

drar kanske på spy kidz idag med Henke o ngn mer. snart drar jag hem till Henke. puss

Godmorgon


God morgn sötnosar, vakna runt 9? på lovet då blir man ju lite sur :( ska strax böra gå upp för jag har bara legat i sängen hela morgonen. förlåt för jag uppdaterar så dåligt men man tröttnar lite på bloggningen. bloggar mer sen om vad jag ska hitta på idag.

RSS 2.0